Ga naar de inhoud

HERMANS GLASPROJECTEN

Hermans Groep biedt een totaaloplossing voor ál je glasprojecten. Van nieuwbouw, renovatie van huurwoning tot bijzondere of complexe projecten. We houden ons aan de afspraak, en werken altijd met één vast aanspreekpunt.

JE GLASPROJECT IN GOEDE HANDEN

Renovatie, nieuwbouw of een speciaal project? Dankzij ons gekwalificeerde personeel, eigen hijskraan en glaslevergarantie kunnen we ieder glasproject aan.

AFSPRAAK IS
AFSPRAAK

Bij de Hermans Groep weten we hoe belangrijk ‘de planning’ en goede onderlinge afstemming is. We doen wat we beloven en zorgen dat de bouw geen onnodige vertraging oploopt.

RENOVATIES EN BIJZONDERE PROJECTEN

Hermans Groep realiseert glasprojecten voor een breed palet aan opdrachtgevers. Van vastgoedbeheerders, VVE’s, (onder)aannemers, architecten, overheden tot Schiphol.

WE LEVEREN VEEL MEER DAN GLAS

Tot onze klantenkring behoren verzekeraars, vastgoedbedrijven, overheden, musea, Schiphol maar ook VVE’s. Ze waarderen onze open en no-nonsense communicatie en de goede prijs- kwaliteitsverhouding. Maar klanten van Hermans Groep weten vooral dat wij het voor ze in orde brengen. We leveren namelijk niet alleen glas; maar een totaaloplossing. Bij complexe situaties kunnen we binnen de Hermans Groep altijd terugvallen op de kennis en kunde van de andere divisies. Is er asbest geconstateerd? Dan hebben we daar een antwoord op. Is het houtwerk te slecht, dan zorgen we dat het vervangen wordt. We beschikken daarnaast over een eigen hijskraan, hoogwerker en extra grote snijtafel. Om zo min mogelijk afhankelijk te zijn, hebben we meerdere allianties met glasproducenten over de hele wereld. Van Duitsland, Polen, Turkije tot China. Zo kunnen we onze klanten altijd de beste oplossing leveren. Gegarandeerd.

OP HERMANS KUN JE BOUWEN

Een renovatie van huurwoningen? Een brandwerende pui? Een balustrade volledig van glas? Strenge isolatie-wensen of het leefklimaat verbeteren? Geen punt. Onze ervaren glaszetters zijn wel wat gewend en denken graag mee in het vinden van de juiste oplossing. Uiteraard binnen budget. Maar misschien nog wel belangrijker; op de afgesproken datum. Als alles stilligt, kunnen de kosten namelijk snel oplopen. We weten dus hoe belangrijk het is dat we op tijd leveren, zodat de bouw geen vertraging oploopt. Daarom stemmen we continue af met de projectleider, zodat hij of zij er 100% op kan vertrouwen dat we onze beloften nakomen. Want afspraak is afspraak.

ÉÉN AANSPREEKPUNT, WEL ZO HELDER

Bij Hermans Groep werken het liefst met korte lijnen. Dus één vast aanspreekpunt en één heldere factuur. Dat vinden we wel zo helder. En ook heel hard nodig. Werken met glas is namelijk veel ingewikkelder is dan je misschien denkt. Bouwfysische eigenschappen, Arbowet, subsidies, milieu en regelgeving, geluidsreductie, draagvermogen, esthetica, duurzaamheid, onderhoud…Er komt écht veel bij kijken. Gelukkig hebben we voor alle aspecten de juiste kennis en ervaring in huis. In ons eigen opleidingscentrum stomen we de nieuwe generatie klaar voor het ‘glasvak’ en geven we trainingen aan ons personeel. Zo beschikken we altijd over de beste professionals. Vakmensen die weten waar ze het over hebben, en gewend zijn om te werken met innovatieve oplossingen.
Hermans Groep werkt conform alle noodzakelijke normeringen: van NEN 3569 tot NPR 3577 en zijn aangesloten bij de Glas Branche Organisatie.

op de hoogte blijven?

Ontvang automatisch het laatste nieuws van de Hermans Groep en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

TOP

Direct meer weten over Hermans Glasprojecten?

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ontvang het laatste nieuws.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Hermans.com gebruikt jouw e-mailadres alleen om de nieuwsbrief te verzenden. Je kunt jezelf te allen tijde uitschrijven.

Inloggen

HERMANS INTERN

Direct meer weten over Hermans Circulariteit?

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Direct meer weten over Hermans Opleidingscentrum (HOC)?

Vul je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Direct meer weten over Cebro Milieutechniek?

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Direct meer weten over Hermans Vastgoedservice 24/7?

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Direct meer weten over kraanverhuur-bereikbaarheidsmaterieel?

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Direct meer weten over Hermans Glasschade 24/7?

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Direct meer weten OVER de Hermans Groep?

Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Vul jouw gegevens hieronder in.